Camping Costa Brava

Camping Riu

Camping Riu is een gezellige familiecamping die aan een van de mooiste baaien van de Costa Brava ligt. De prachtige zandstranden en het mooie natuurgebied met rivier rondom de camping zorgen ervoor dat u helemaal tot rust komt. Op de camping is een zwembad met peuterbad aanwezig. Tevens is er een speelplaats voor de kinderen. ‘S avonds kunt u lekker uit eten in de restaurant, het restaurant heeft een groot aanbod aan gerechten. Het is ook mogelijk om te ontbijten in het restaurant.

Camping Riu heeft een internet café waar u kunt internet. Over het hele park is er ook wifi. Door een kaartje te kopen met een code erop kunt u toegang krijgen tot het internet. Verder is er onder andere nog een fitnessclub, een wasserij, een supermarkt en uiteraard zwembad.

Zon, zee en strand!

Het strand bij Camping Riu is bijna 6000 meter lang. Het strand heeft prachtige duinen, lange stranden en heldere zee. Jong en oud kan zich vermaken aan dit strand en in de zee. Er is een speciaal gebied voor surfers en kitesurfers. Het watersport is erg populair in dit gebied. Bij Camping Riu ligt ook een rivier dat erg populair is bij vissers. Tevens is het mogelijk om hier boten te huren of te gaan kajakken.

De regio van Camping Riu

Camping Riu ligt in het plaatsje st. Pere dat midden in de Golf van Rosas ligt. St. Pere is een oud dorpje dat al voor het eerst werd genoemd in 974, hier dus ook genoeg cultuur te vinden. Castello d’Empuries is een ander dorpje in de omgeving. Castello d’Empuries is een historische dorpje dat op zo’n 10 kilometer afstand ligt van de camping en zeker een bezoekje waard is. Een wat grote stad in de omgeving is Girona. Dit is een sfeervolle stad die op ongeveer 40km afstand ligt van Camping Riu.

Reacties

Reacties