Camping Costa Brava

Camping Playa Brava

Camping Playa Brava ligt in Costa Brava, 3 km van PLaya de Pals af. De camping heeft een breed privé strand. Aan dit brede strand is een groot zoetwatermeer verbonden. Camping Playa Brava ligt midden in een beschermd natuurgebied aan de kust.

De activiteiten op camping Playa Brava

Camping Playa Brava kent veel soorten sport activiteiten. Deze activiteiten bestaan onder andere uit voetbal, kanoën en surfen. Het zwembad is ideaal om ontspanning te zoeken in de uitgestrekte zonneweides. Het terras van de bar heeft een geweldig uitzicht over het zwembad. In het hoogseizoen worden er door de animatie gezellige disco’s gegeven bij het bar terras. Geen zin in een disco? Geen nood! Want het animatie team organiseert nog veel meer dan alleen disco’s. Zo kunt u meedoen aan de aquagym, spinning en yoga. ’s Avonds kunt meedoen aan de gezellige karaoke wedstrijden, dansavonden of geniet van de ontspannende liveconcerten.

De prachtige natuur!

In de plaatsjes Aiquablava en Sa Riera kunt u heerlijk snorkelen in het helder blauwe water. Snorkel langs de rotsachtige kust in de fascinerende baaien. Eet in de authentieke en Catalaanse restaurantjes van de omliggende stadjes of maak mooie wandelingen door het beschermde natuurgebied. Er is genoeg keus voor een gezellig dagje uit met de familie. Zo zijn er 3 waterparken rondom camping Playa Brava en zou u een langs kunnen gaan bij het pretpark Port Aventura!

 

Reacties

Reacties

playabrava