Camping Costa Brava

Camping Nautic Almata

Camping Nautic Almata is een camping die zich richt op strandvakanties. Camping Nautic Almata bied alle voorzieningen om een leuke dag aan het strand te hebben. U kunt sportief aan de gang gaan door een bezoekje te brengen aan de zeilschool of u kan rustig over het water varen door een bootje te huren. Naast het strand heeft de camping ook een zwembad, jacuzzi en een peuterbad met een groot grasveld er omheen.

Diensten op Camping Nautic Almata

Camping Nautic Almata heeft 2 zwembaden. 1 groot zwembad en een kleiner zwembad voor kinderen en kinderactiviteiten. Daarnaast is er ook nog een jacuzzi. Tevens is er een supermarkt, een kleding- en souvenirwinkel, een computerruimte, wifi in het hele park, kapper, midgetgolf en nog veel meer diensten. Camping Nautic Almata heeft zelfs een dokterspost.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Enkele bezienswaardigheden in Figueres zijn het museum van dali, waar de grootste collectie van surrealistische schilderijen ten toon word gesteld. Verder kunt u nog het kasteel van Figueres bezoeken, gebouwd in 1743 en het grootste monument van Catelonië. Ook kunt u een bezoekje brengen aan het grote natuurpark Park Natural Cap de Crue of aan het karakteristieke Girona. Camping Nautic Almata ligt op een klein half uurtje van het sfeervolle plaatsje Figueres.

 

Duiken in de Costa Brava

Camping Nautic Almata biedt gasten de mogelijkheid om te gaan duiken in de Costa Brava! In de prachtige rotsachtige kust is de zee een prachtige omgeving. Duikinstructeurs zullen u begeleiden.

 

 

Reacties

Reacties