Camping Costa Brava

Camping Mas Patoxas

Camping Mas Patoxas is een rustige familie camping gelegen in hart van de Costa Brava. Omringd door natuur en verzorgde tuinen geeft deze camping een rustige sfeer af. In het zwembad kunt u verkoeling zoeken of op enkele kilometers afstand bevinden zich de langgerekte zandstranden waar u heerlijk de dag kunt vertoeven of een heerlijke wandeling over kunt maken. Verder worden er vele activiteiten geregeld op camping Mas Patoxas door het animatieteam.

Er is genoeg te doen op Camping Mas Patoxas!

Op Camping Mas Patoxas is er genoeg te doen. Er zijn voetbalvelden, basketbalvelden, squashbanen, jeu-de-boules banen, tennisbanen, volleybalvelden en nog veel meer. Er is ook en sportschool aanwezig, waar u kunt fitnessen.

Voor het avondeten is er genoeg keuze. U kunt zelf eten halen bij de supermarkt of eten halen bij de take-away. Het is echter ook mogelijk om naar het restaurant te gaan of naar de bar. Bij het zwembad bevindt zich ook nog een zwembadbar. En na het avond eten kunt u zelfs heerlijk genieten van een ijsje bij de ijswinkel!

Het leuke dorpje Pals

Het karakteristieke plaatsje Pals ligt op 20 minuten lopen van camping Mas Patoxas. Pals is gebouwd op een heuvel en heeft een middeleeuws centrum die prachtig bewaard is gebleven en een veel bezochte bezienswaardigheid is geworden in de loop van tijd. Pals strekt zich uit tot de zee en heeft een van de grootste zandstranden van regio. Langs het strand liggen meerdere sfeervolle vissersplaatsjes die een bezoekje zeker waard zijn.

Er is genoeg te doen dus, op Camping Mas Patoxas!

Reacties

Reacties