Camping Costa Brava

Camping Las Palmeras

Camping Las Palmeras ligt op 500m van de kust en tussen de zonnebloemen ligt de rustig gelegen camping waar het sanitairgebouw opvalt. Perfect onderhouden beplanting. Camping zonder overbezetting, overzichtelijk, rustig en verzorgd. Een aanrader. Ook voldoende animatie voor kinderen van alle leeftijden. Las Palmeras is een echte familiecamping. Er is genoeg rust en een prachtige natuur. De camping is gezellig en dicht bij het strand. De camping heeft 2 zwembaden, waarvan 1 in het laagseizoen verwarmd is! Er zijn verschillende accommodatie beschikbaar, zoals studio’s, percelen, bungalows en stacaravans. In de accomodaties zijn huisdieren niet toegestaan. Elk accommodatie is voorzien van badkamer, volledige keuken, slaapkamer(s) en een kluis voor uw waardevolle spullen. Op het gehele terrein van camping Las Palmeras is er wifi verbinding. Bij aankoop van een internet kaart kunt u door middel van een code in te voeren toegang krijgen tot het internet.

Er is genoeg te doen!

Naast zwemmen is er nog van alles te doen op camping Las Palmeras. In de sportzone bevindt zich een fitnessruimte, voetbalveld, tennisveld, tronton-tennisbaan en basketbalvelden. Tevens is het mogelijk om jeu-de-boule te spelen of tafeltennis op de tafeltennistafels. Ook zijn er fietsen te huur, Voor op het terrein, of als u de omgeving wil verkennen.

De omgeving van camping Las Palmeras

Camping Las Palmeras ligt in een prachtige omgeving. Uiteraard is ligt de camping dicht bij zee. Daarnaast zijn er is er een prachtig natuurgebied in de buurt. Het natuurpark Aiguamolls de l’Empordâ is het mooiste moerasgebied in Catalonië.  Ook is er een prachtig dorpje in de omgeving. Het dorpje Peralada heeft een prachtig kasteel en is omringd door grote wijngaarden en heeft mooi uitzicht op zee. In de omgeving ligt ook de stad Girona. Dit is een van mooiste steden in Catalonië. De stad heeft een rijke geschiedenis en is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Reacties

Reacties