Camping Costa Brava

Camping Las Dunas

Camping Las Dunas is een hooggewaardeerde camping door gasten vanuit heel Europa. Deze luxe camping ligt direct aan zee is en er is genoeg schaduw in het park zelf. De camping heeft een groot winkelgebied. Hier bevind zich een luxe supermarkt met airconditioning waar u uw boodschappen kunt doen. Daarnaast is er een wasserette en er is zelfs een kleding winkel aanwezig. Ook in de avond is er genoeg te doen. Zo heeft de camping een pub en een discotheek. De pub is open voor iedereen boven de 18 jaar en de discotheek is toegankelijk voor iedereen boven de 16 jaar. Camping Las Dunas heeft ervoor gezorgd dat de discotheek geen geluidsoverlast zal geven.

Ook voor de kinderen

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. De camping heeft een uitstekend animatieteam. Dit team zorgt ervoor dat er genoeg te doen is voor de kinderen op de camping. Er is niet alleen een club laladu, waar kinderen kunnen spelen, knutselen en zingen, maar ook genoeg spellen en activiteiten in het zwembad en op het strand. ’s avonds worden er shows opgevoerd voor het hele gezin, met coverbands, dans- en thema-avonden en nog vele andere shows.

Genoeg voorzieningen

Uiteraard heeft camping Las Dunas gratis wifi overal op het terrein. Met veertien zendmasten over het hele park wordt ervoor gezorgd dat over op de camping wifi aanwezig  is voor de gasten. Het is ook mogelijk om de prachtige omgeving te bewonderen. Rond om het park bevinden zich een aantal natuurparken en de Pyreneeën zijn ook niet ver weg. Als u geen fietsen of auto heeft meegenomen is dat geen probleem, want bij camping Las Dunas kunt u fietsen en zelfs auto’s huren.

De ideale vakantie!

Al met al heeft de camping Las Dunas genoeg voorzieningen en mogelijkheden om u een onvergetelijke vakantie te brengen!

Reacties

Reacties

las-dunas