Camping Costa Brava

Camping Internacional Palamós

Camping Internacional Palamos is de camping waar je heen moet gaan om totaal tot rust te komen. Rust is een van de aandachtspunten waar de camping zich op richt. De camping heeft een geweldige omgeving waar u echt kunt ontspannen. Of u nou van zwemmen of wandelen houdt, u kunt het allemaal zelf bepalen. U kunt gaan zwemmen in het mooie blauwe zwembad of wandelen naar het strand en genieten van zon, zee en strand aan de Costa Brava!

Er is genoeg te doen op Camping Internacional Palamos

De voorzieningen hebben een goede toegankelijkheid en zijn verdeeld over de hele camping, waardoor u zich minder hoeft te verplaatsen over de camping en meer vrije tijd heeft. Lekker in duik nemen in het zwembad of lekker even een drankje halen bij de bar. U komt hier helemaal tot rust. De camping heeft veel schaduw en

Verken de omgeving!

Internacional Palamos bevindt zich op 10 minuten van het Palamos en de dichtsbijzijnde stranden. Palamos ligt centraal aan de Costa Brava en op korte afstanden van een aantal bezienswaardigheden. Zo kunt u de archeologische resten van L’Escale bezoeken, het centrum voor keramiek in La Bisbal of het middeleeuwse dorp Pals. Ook Barcelona en Girona zijn met de auto goed te doen.

Reacties

Reacties