Camping Costa Brava

Camping Internacional de Calonge

Tussen La Playa d’Aro en Palamos ligt de camping internacional de calonge, dicchtbij het plaatsje Sant Antoni de Calonge. Het is een perfecte plek om met uw gezin een leuke vakantie te vieren. Het is wat rustiger dan het zuidelijker gelegen Playa d’Aro, maar de stranden zijn net zo mooi. De sfeer van de Costa Brava is hier zeker aanwezig met leuke terrasjes en gezellige eethuisjes.

Optimaal genieten van de zomer!

Voor de verkoeling in de hete zomerdagen kunt u een duik de zee nemen aan ons eigen zandstrand of gebruik maken van twee zwembaden of voor de kinderen een kinderbad. Lekker met het hele gezin genieten van de zon in onze zonneweide. Liever wat sportiefs doen overdag? Ons animatieteam heeft een reeks van leuke activiteiten voor u voorbereid.

De omgeving van Camping Internacional de Calonge

Camping Internacional de Calonge ligt tussen La Playa d’Aro en Palamos. Een camping midden in de natuur. Niet ver van het de plaatsjes Calonge en San Antoni. De mooie stranden en gezellige dorpjes zorgen voor de echte Costa Brava sfeer. Het ligt ook niet ver van mooie steden zoals Girona of Barcelona, dus het is ook een prima uitvalsbasis voor een dagje weg in de omgeving.

Reacties

Reacties