Camping Costa Brava

Camping Eurocamping

Midden in het hart van de Costa Brava ligt camping Eurocamping. Een uitstekende plek om uw vakantie te vieren met uw partner of familie. Slecht 300 meter van de rustige stranden van Sant Antoni en het toeristische dorp Platja d’Aro.

Van alles te doen op Camping Eurocamping

De camping Eurocamping is van alles voorzien. De camping heeft drie zwembaden, er is een tennisbaan, een basketbaldveld, een voetbalveld en een volleybalveld. Tevens is er een sportruimte om te fitnessen en is er een ruimte voor recreatieve spellen, zoals een flipperkast en een pooltafel. Over de gehele camping is er wifi verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om te internetten op één van de computers in de internetzaal.

Proef de sfeer aan de Costa Brava

Tijdens de zomermaanden is er overdag en ‘s avonds is er een animatieprogramma. Tussen La Playa d’Aro en Palamos ligt het plaatsje Sant Antoni de Calonge. Het is een perfecte plek om met uw gezin een leuke vakantie te vieren. Het is wat rustiger dan het zuidelijker gelegen Playa d’Aro, maar de stranden zijn net zo mooi. De sfeer van de Costa Brava is hier zeker aanwezig met leuke terrasjes en gezellige eethuisjes.\

U kunt dus heerlijk genieten van een volledige vakantie op Camping Eurocamping!

 

Reacties

Reacties