Camping Costa Brava

Camping Cypsela

Camping Cypsela is gelegen in een rustgevend pijnbomenbos op ongeveer 2 km afstand van de stranden van de Costa Brava in Playa de Pals. Bij de baai van Playa de Pals zijn de watersporters niet weg te slaan. Hier zijn diverse mogelijkheden tot verschillende soorten watersport. Op camping Cypsela vindt u alles voor een ontspannen familievakantie. Het enorme zwembad met watervallen, waterglijbanen, duikplanken, zon terras en een baar zorgt voor amusement voor jong en oud.

Er is van alles te doen op Camping Cypsela!

Bij het cybercentrum heeft u toegang om te gaan internetten. Bij de warme bakker kunt u elke dag heerlijke verse broodjes ophalen. De campingwinkel zorgt ervoor dat u al uw dagelijkse boodschappen in de buurt kan vinden. Voor een gezellig avondje uit eten met de familie kunt u terecht bij één van de sfeervolle restaurants op de camping. Het animatieteam organiseert de hele dag door gezellige activiteiten voor jong en oud. Buiten deze activiteiten zijn er tal van mogelijkheden om zelf te zorgen voor amusement. Zo kunt u mooie fietstochten maken, tennissen, tafeltennissen, squashen, voetballen, fitnessen en nog veel meer!

De omgeving van Camping Cypsela

Camping Cypsela heeft een prachtige omgeving. In de buurt van de camping zijn er een heel aantal dorpjes met middeleeuwse bouwwerken. Ontdek de prachtige omgeving en rijke cultuur op de markten en terassen of door middel van een wandeling in de natuur.

Reacties

Reacties