Camping Costa Brava

Camping Cala Gogo

Camping Cala Gogo ligt in de Costa Brava bij Playa de Aro. Het uitgestrekte privé strand ligt in een mooie baai en is in het hoogseizoen bereikbaar met een treintje. Als u van wandelen houd, kunt u het strand ook lopend bereiken. De camping heeft in totaal 600 vierkante meter aan zwembad. Tevens zijn er excursies in de omgeving en over het gehele park gratis wifi!

van alles te doen op Camping Cala Gogo

Het zwembadcomplex, bestaande uit drie zwembaden, is een leuke plek voor de waterratten onder ons. De animatie is in het hoogseizoen erg actief met verschillende activiteiten zoals, gezellige dansavonden, shows en speel- en sport activiteiten. In het zwembad wordt af en toe een gezellige waterdisco georganiseerd voor de kinderen.

Een Prachtige omgeving

Aan het strand van Camping Cala Gogo vind u een barretje met een gezellig terras waar u een heerlijk drankje kunt halen. De camping is gelegen op een heuvel wat op verschillende punten supermooie uitzichten oplevert. Prachtig uitzicht over de uitgestrekte stranden van Playa de Aro. Om uw conditie op peil te houden heeft u mogelijkheid om te voetballen, tennissen, fietsen duiken of om te zwemmen.

Camping Cala Gogo heeft alles in huis om uw vakantie tot een succes te maken!

 

Reacties

Reacties