Camping Costa Brava

Camping Caballo de Mar

Camping Caballo de Mar ligt op loopafstand van Pineda de Mar aan de Costa Brava. Het is een vlakke camping en is direct gelegen aan de uitgestrekte stranden van Middellandse Zee. Camping Caballo de Mar bestaat uit twee delen. Op één deel van de camping vindt u alle faciliteiten, het andere deel ligt direct aan zee. U kunt van het ene deel naar het andere deel gaan door middel van een tunnel of het zebrapad. Op Camping Caballo de Mar kunt genieten van een onvergetelijke vakantie!

Activiteiten op Camping Caballo de Mar

Op camping Caballo de Mar heeft u een grote keuze aan activiteiten. De camping organiseert voor de sportievelingen fascinerende excursies. Tevens is er een fitnessruimte en is er een animatieteam aanwezig. De animatie verzorgt een animatieprogramma voor een dag vol amusement. Optimale ontspanning vindt u in de whirpool van de camping.

Tevens beschikt camping Caballo de Mar over een buitenzwembad en een peuterbad voor de kleine waterratten. In de nabije omgeving kunt u genieten van de mooie zandstranden van de Costa Brava. Bij de restaurant op de camping kunt u genieten van het heerlijke eten. Hier vindt u eveneens het WIFI punt. Deze kunt u ook vinden bij de bar op de camping.

 

Reacties

Reacties